fbpx

Career Suicide + Palme Sköt Först

Never Again & Hus7 presenterar:

Career Suicide; Bandet bildades i Toronto tidigt 2000 tal och hållt sig aktiva ända sedan dess och man kan ju tro att bandet ska slå av på energin, men icke fortfarande bland det ösigaste hardcorebanden ni kan råka ut för live. Detta blir 3:e gången under loppet av 1,5 år de gästar Stockholm men då det innan varit ganska stora scener kan ni nu räkna med totalt kaos när de intar hus 7 för deras minsta scen hittils. Räkna med Highfive och stagedives till förbannelse. Då de kör väldigt melodisk hardcorepunk lockar Career både fans av Bad Religion så som Dischargepunkare. Då Career har en sådan energi och tyngd går de hem i alla läger.

Deras senaste album ”Machine Response” är en 11 låtars hitkavalkad med idel energisk hardcorepunk av bästa mått,otroligt stark skiva då det ändå hade gått 10 år sedan deras senaste fullängdare. Ta på er oömma kläder och bekväma skor och räkna med ett jäkla ös helt enkelt. Det må vara en söndag spelningen är på men det kommer vara Lördagsfeeling.


Palme Sköt Först; Nytt spännande band från Stockholm. Hittils bara släppt en 3 spårsdemo och spelat 1 gig så det ska bli otroligt kul och spännande att få se dem . så som de beskriver sig själva ”Tidiga Misfits med riot grrrl-sång när Sveriges Dead Kennedys intar scen” det kan ju inte annat än bli succe!