fbpx

CHARTA 77 & CRASH NOMADA

20 november
20.00 – 02.00, Hus 7
Åldersgräns: 18+ år

CHARTA 77 – Charta 77s resa startade redan 1983 i Köping, Sverige. Ett Sverige som känns väldigt avlägset när vi nu nästan 38 år och sjutton studioalbum senare skriver 2021 i almanackan. Det legendariska punkbandet är aktuella med ny skiva som blir den sista i en serie av tre som alla fått namn efter Nornorna.

CRASH NOMADA Crash Nomada har hyllats över hela världen för sin unika blandning av punk och olika sorters folkmusik. Bandet har gjort sig känt för vilda spelningar. Musiken har på senare år blivit tyngre och mörkare, med texter på svenska som skär rakt igenom vår samtid och historia. Förbered er på en urladdning dansant och explosiv folkpunk från ett av Sveriges ösigaste liveband.

ITÄKESKUS – punkbandet från Gävle släppte sin första singel ”Trycker på en knapp” 2020 vilket gjorde att många började nynna på slagdängan om Elin som trycker på en knapp så att människor dör. EP:n ”Arbetets Söner” släpptes för några månader sedan. Powertrion förstärkts live av Gustaf Hielm (Meshuggah, Mats och Morgan Band, Tiamat, m fl.) 

DJ’s CRASH NOMADA SOUNDSYSTEM med vänner vänder plattor: punk, folk och global rebellmusik.