fbpx

Chicks on Speed + Young Titties

Slaktkyrkan presenterar:

Chicks on Speed
Yung Titties
28 april
Slaktkyrkan
Biljetter släpps imorgon onsdag, 9 januari

CHICKS ON SPEED
Chicks on Speed ​​är pionjärer i gränsöverskridningen av popmusik, performance art och mode.
Under de senaste 20 åren har Chicks on Speeds grundare Melissa Logan (USA) och Alex Murray-leslie (Australien) arbetat mellan världarna musik, konst och mode och skapat sin egen GESAMTKUNSTWERK.

De formades på Munich Art Academy 1997, deras musik är en magisk mix av elektroniska beats, viktiga budskap och också en hel del ironi. Chicks on Speed har de senaste åren tagit sin live-extravaganza till konst events på MoMa, Centre Pompidou och Biennalen i Venedig bland annat.

Chicks On Speeds senaste album Artstravaganza är inte bara en skiva, utan ett multimediaprojekt, ett antal appar och en film.

Det var många år sedan Chicks on Speed besökte Sverige så ta chansen och missa inte denna banbrytande live-akt på Slaktkyrkan 28 april 2019.

YUNG TITTIES
Yung Titties skrev och producerade låten Tsunami som handlar om att ta makt över sin egen sexualitet och de som trio representerar tre olika, nämligen hetero-, bi- och homosexualitet. De rappar på både svenska och engelska. Låten genomsyras av feministiska budskap och de har varit noga med att ALLT i denna process såsom låten, omslag och mastring är skapat av kvinnor.

“Tsunami är ett fet hyllning till Pussy:n och alla som har en OCH ett långt fuck-you-finger till alla som inte ger Pussy:n den tillfredsställelse den förtjänar!” – Yung Titties

Nu är Yung Titties aktuella med bangern “Say My Name”

DJ: Iida Hellström