fbpx

INSTÄLLD: CunninLynguists

CunninLynguists

FLYTTAS TILL 2021!

Slaktkyrkan 18 oktober
Dörrar 19:00
Konsert 20:00

18+ år

Det har gått lång tid sedan CunninLynguists gjorde sitt senaste bejublade Sverigebesök för ett utsålt Nalen och vi kan nu glatt meddela att de återvänder till Stockholm och denna gång Slaktkyrkan för en 18 okt kväll vi sent skall glömma

Sällan har det skådats en mer unik hiphoptrio med så stor räckvidd som CunninLynguists. Med samplingar som spänner från psykrock till blues, klassiskt till polka, har de skapat sig en alldeles egen fåra. De har delat scen med alla från Kanye West till Aesop Rock och gjort musik med superstjärnor som Cee-Lo Green och indiegeniet Immortal Technique – på samma album! De har även samarbetat med namn så vitt skilda som Macklemore och Freddie Gibbs och har således en rätt unik status i hiphopvärlden.

I över 16 år och genom fem album och otaliga mixtapes och soloutsvävningar har gruppen cementerat sig i hiphophistorien som en av de mest uthålliga.

Deacon The Villain, Kno och Natti fortsätter nu sin resa, backade av smutsiga, geniala beats, kvalitetslyrik och själen från den amerikanska södern. Alltid med en stor dos insikter om politik, rasism, döden, relationer, religion och “the everyday struggle”, levererat genom intelligent lyrik.

Nytt album är påväg och sannolikt får vi höra en hel del av det på Slaktkyrkan den 18 okt!

https://www.youtube.com/watch?v=5VtsTW_t9xkhttps://www.youtube.com/watch?v=TYv8JXxyQ28https://www.youtube.com/watch?v=aHpG-qNjftQ