fbpx

Destruction Fest

DVI & Slaktkyrkan presenterar

DESTRUCTION FEST

MEMORIAM (uk)
https://www.facebook.com/Memoriam2016/

Ur askan av Bolt Thrower reste sig ett nytt blytungt mörker vid namn Memoriam. Bandet bildades av Karl Willetts (ex-Bolt Thrower) som en hyllning till den bortgångne bandkamraten Martin ”Kiddie” Kearns (ex-Bolt Thrower).
Tillsammans med folk från Benediction skapar nu Karl ny old school death metal som får massorna att resa sig igen. Deras debut ”For The Fallen” visade upp ett band som var redo att fortsätta i samma som spår Bolt Thrower men med nya idéer och ett nytt driv.
Alster nr 2 ”The Silent Vigil” är purfärskt kommen från pressarna och bandet tar där upp deras musik till en ny nivå av tyngd och råhet.
Vi är extremt stolta att kunna erbjuda bandets första och exklusiva Sverigeframträdande hos oss!

RUNEMAGICK (se)
https://www.facebook.com/runemagick/

Denna majestätiska skapelse av doom/death-metal kommer äntligen till Stockholm!
Sedan starten 1990 har bandet levererat hypnotisk metal i en mix av klassiska Celtic Frost och modernare Tiamat.
Med albumet ”Darkness Death Doom” skapade bandet deras egna ljudbild och flätade samman den felande länken mellan doom och traditionell döds.
Vi välkomnar det tunga, apokalyptiska Runemagick till Stockholm och till Slaktkyrkan!

AVSLUT (se)
https://www.facebook.com/1008Avslut1008/

Stockholms mörkret faller över landet när Avslut intar Slaktkyrkan. Ett av de starkaste namnen inom dagens svenska blackmetal-scen och nu äntligen är det dags för att visa upp sig på hemmaplan igen.
”Deceptis”klassas av oss som ett av landets bästa släpp inom genren och live levereras det alltid över förväntan.

KATAPLEXIA (fin)
https://www.facebook.com/Kataplexia/

Brutal death metal från Helsingfors, Finland. Med antal år under bältet så har denna trio varit med och lagt grunden till den scen/stil som idag kallas slam.
Snabbt, brutalt och tungt är de tre ledorden för Kataplexia.
Med ett nytt album på gång, kommer bandet till Sverige för ett exklusivt framträdande på Destruction Fest och vi rekommenderar alla fans av extrem musik att bevittna detta live!

KADAVERDISCIPLIN (se)
https://www.facebook.com/kadaverdisciplin/

Västerviks mest aggressiva Kadaverdisciplin återvänder till Stockholm för att ännu en gång leverera högklassig döds/black.
Deras smattrande debut ”Death Supremacy” har snurrat åtskilliga varv och vi kan inte annat än att konstatera att den är en modern klassiker inom genren.

+ ytterligare ett band tillkommer.

Plats: Slaktkyrkan – Stockholm
Datum: Fredag 1:a Februari
Tid: 19:00
Biljetter: Tickster.com – För er som redan köpt biljetter till det flyttade datumet i Oktober så kommer dessa biljetter även gälla till denna kväll.