fbpx

Dirty Fences

Onsdag 27 Juli 2022
19.00 – 23.00, Hus 7


Dörrar 19:00
På scen 20:00
Åldersgräns: 18+


NYC’s favorit Rock n’ Roll band är här för att ”light the fire of your desire”Dirty Fences bildades av sångaren och gitarristen Jack Daves, basisten och bakgrundssångaren Max Comaskey och trummisen och bakgrundssångaren Max Hiersteiner, tre vänner som gick på samma gymnasieskola i Boston, Massachusetts. 2009 bestämde de sig för att flytta till Brooklyn, New York i hopp om att nå en större publik.

Efter att ha slagit sig in, expanderade Dirty Fences till ett fyrdelat band med tillägg av gitarristen och bakgrundssångaren Max Roseglass. Med inspiration från MC5, New York Dolls, Stooges, Ramones och Kiss började bandet spela och utveckla ett rykte för sitt tuffa men knasiga, gitarr-drivna ljud och energirika liveshower. 2012 presenterade Dirty Fences sina första inspelningar, en sex-låtars EP släppt av Volcom Entertainment. Deras första fullängdsalbum, Too High to Kross, släpptes 2013, även det av Volcom.

2014 släppte bandet ett par 7-tumssinglar, ett trelåtarssläpp från Oops Baby Records och en delad singel med Shrine via Australiens Tym Records.