fbpx

JP Cooper

JP Cooper
3 november 2022
Dörrar 18.30
Åldersgräns: 18+ år

JP Cooper kommer till Slaktkyrkan i Stockholm 3 november för att bjuda på en magisk kväll. Som JP Cooper själv uttryckt det ”I want everyone to feel like a VIP.” Nu får vi alla chansen att känna VIP-känslan.

JP Cooper har haft en ödmjuk resa upp till var hans karriär är idag. Från att stå utanför spellokaler och dela ut flyers om sin musik till att sälja multi-platinum och skapa låtar med några av världens största artister, som Jonas Blue, Astrid S och Stormzy.

2016 tog karriären fart när han medverkade på Jonas Blues singel ”Perfect Strangers”. Låten peakade som nummer 2 på UK Singles Chart och landade topp 10 i ytterligare åtta länder. Den följde han kort därefter upp med den egna singeln ”September Song”, som även den sålde platina och har blivit en av senare års mest spelade låtar.


Sedan dess har JP Cooper fortsatt släppa starka låtar som bygger kring teman som står honom nära; kärlek, empati, positivitet. Den 18 februari i år släppte JP Cooper albumet ”SHE”, en skiva fylld med låtar som hyllar relationer, familj och kvinnorna i hans liv.

Ta del av en magisk kväll med musik som träffar rakt in i själen, som du kan sjunga högt till och uppleva med dina närmaste den 3 november på Slaktkyrkan.