fbpx

Majestic Mountain Records Label Fest

Majestic Mountain Records Label Fest

14:e mars, Hus 7 19:00 – 02.00, 18+ år.

Första band ca 20:00

Majestic Mountain Records bjuder upp till en hejdundrande labelfest på Hus 7 för att fira sitt första aktiva år!

Saint Karloff, Let Them Hang, The King’s Pistol spelar och Magmakammer är inbjudna för ett gästframträdande! Fyra fantastiska band som kommer bjuda upp till spontandans dans och ömma nackar. Into the void Podcasts Magnus kommer stå för musiken!

Det blir helt enkelt en majestätisk kväll som ni inte får missa! Alla ska med!


SAINT KARLOFF

Inspirerad av tung blues, fuzz och doom så såg hårdrocktsrion Saint Karloff dagens ljus sommaren 2015. Oslobandet döljer inte sin inspiration från de stora banden från 70-talet som Black Sabbath och Pentagram, men de tar också med en rejäl dos av modern doom- och stonerrock i ljudbilden, där groove och feta riff står i högsätet!

2019 släpptes albumet ’Interstellar Voodoo’ på Majestic Mountain Records till en enad hyllningskör och albumet toppade Doom Charts i oktober. Albumet består av en enda lång låt på 40 minuter som tar dig långt ut i yttre rymden och tillbaka.

Saint Karloff är även ett lysande liveband som besökarna på Krökbacken 2019 kan intyga. Nu har du chansen att uppleva den norska groove-maskinen live

The King’s Pistol

Med influenser från The Doors, Johnny Cash och allt det mörka i livet och med den purfärska EPn Vice i bagaget flyger de in från England för att vissa Svenne-banan var rockskåpet ska stå! Var beredda på ett jävla sväng och en rejäl dos rock’n’rock! Get loose!

Let Them Hang

Dödspunkarna Let Them Hang grundades i Göteborg 2013. Kör ner HM-2, D-takt, Punk och Rock’n’Roll i en mixer så kommer ett blodigt Let Them Hang ut på andra sidan.

2019 släpptes deras debutplatta Ossuary på Majestic Mountain Records. Räkna med mullrande sväng och ölhävardöds när Let Them Hang mjukar upp era nackar!

Magmakammer

Norska power-trion Magmakammer gästar Majestic Mountains labelfest med sin lo-fi psych doom som påminner en del om Uncle Acid, men de har fortfarande sitt egna. Bandet har släppt en fullängdare och en split-EP och gör sin Sverige-debut med den här spelningen. Du har nu chansen att vara med om något unikt för det här bandet kan bli hur stort som helst!

Majestic Mountain Records bjuder upp till en hejdundrande labelfest på Hus 7 för att fira sitt första aktiva år!