fbpx

Novoton 15 årsfest!

Novotons 15-årsfest
27 september
Slaktkyrkan
Early bird-biljetter ute onsdag 13 mars!

Den 27 september firar skivbolaget Novoton sin 15-åriga existens med en hejdundrande fest på Slaktkyrkan. När Daggan startade Novoton 2004 så var det efter några års frånvaro i musikbranschen och i den sämsta av tider då många av hans gamla skivbolagsbekanta la ner sina bolag eller lät de bli vilande. Med en tanke att musik var alldeles för viktigt för att det inte skulle bära sig igen i framtiden, startades Novoton. Och devisen att ’musik är viktigt’ har präglat hela utgivningen på bolaget där släpp från artister som Pascal, Skriet, Riddarna, Paper, I.B. Sundström, Knivderby, Then Comes Silence, Black Belt, Conny Nimmersjö, Norma, NEJ, Dom Orena, Stilla Havet, Fredrik Georg Eriksson, Avfall, St Andreas, Folke Nikanor, It’s For Us, Memoria med flera satt ordentliga avtryck på den Svenska independent-scenen.

Det kommer bli en kväll i festens och firandes tecken där 5-6 band kommer att spela, vilka kommer att tillkännages snart men räkna med ett ordentligt dunder och röj. DJs från ”Novoton-familjen” och nära vänner kommer också att spela musik så het att det är stor risk för självantändning. Det planeras även tävlingar/utlottningar och annat skoj. Helt enkelt en kväll som du inte vill missa.

Imorgon släpps ett begränsat antal ’Early bird’-biljetter till det facila priset av 150 kronor, så vänta inte för länge för vi räknar med helt utsålt denna kväll.