fbpx

Partner + Gula Gången

Partner (CAN)
+ Gula Gången
19 sep, Hus 7
Fri entré!
19.00 – 23.00

Superheta kanadensiska duon PARTNER är på Europaturné och vi är glada att dom gästar Hus 7 den 19 september!

Bandet bjuder på en adrenalinpumpande rock-show med texter som avhandlar ämnen så som tid, minne, partnerskap, intimitet, sexualitet, vänskap och såklart Kanada. Allt snyggt (och galet) framfört av bästa vännerna Lucy Niles och Joseé Caron.

Deras debutalbum ”In search of lost time” från 2017 tog Kanada med storm och landade på många ”best of 2017”-listor världen över när det musikaliska året skulle summeras. För låten ”Play the field” vann också gruppen ett välrenommerat låtskrivarpris. Fullt förståeligt om du frågar oss.

I april 2019 kom deras nya EP ”Saturday the 14th” ut med buller och brak. Detta har resulterat i turnéer i hemlandet Kanada, USA och nu även Europa. Partner är definitivt ett av de mest intressanta banden inom sin genre just nu och de går en ljus framtid till mötes.

Gula Gången
Lika somrigt och härligt och fritt som att bli skjutsad på pakethållaren på din kompis brorsas cykel med trefemmor i armarna känns Gula Gången.

Det är fuck allt med ett skratt, hög energi och en spegel av ljud, som ett möte mellan Doktor Kosmos och Säkert! På en skogsväg mot badsjön. Musik som påminner oss om varför vi älskar popmusik, varför vi blir kära och varför vi är vid liv. Romantiskt och nostalgiskt.

Gula Gången har kallats ”Sveriges viktigaste band” av musikprofilen Tom Jerry Boman och ”jävlar vad bra!” av bandets föräldrar. Trotts att bandet bara har några månader på nacken så har de både hajpats, spelat för fulla hus och samlat på sig en dedikerad fanskara.