fbpx

Skraeckoedlan – The Presolar Sands – Vokonis

Lazy Octopus, Slaktkyrkan & Blackbird Artists:

Skraeckoedlan
The Presolar Sands
VOKONIS

16 nov
Slaktkyrkan
Biljetter ute onsdag, 3 oktober

SKRAECKOEDLAN
Sedan starten 2009 har Skraeckoedlan lämnat djupa fotavtryck i den svenska undergroundscenen. Bandet levererar en buffé av tung fuzzrock med rötterna i Black Sabbath’s 70-tals tung-gung, Weezer’s poppiga 90-talsrefränger och Mastodon’s moderna proggmetal. Skraeckoedlan kombinerar detta med sång på svenska, berättelser om mytomspunna väsen och tar oss på hypnotiska resor genom riff och ljudlandskap.

THE PRESOLAR SANDS
The Presolar Sands introducerade sin häxpsych för världen under 2015. Ett explosivt liveband som lirat ihop med Kikagaku Moyo, White Hills, Brant Bjork och L.A. Witch för att nämna några, och spelat på festivaler som Sweden Rock och Malmöfestivalen till klubbar runt om Skandinavien och Europa.

VOKINIS
Tung prog-metal, med ilskna sludge-vibbar och melodiska passager. Vokonis står redo att släppa loss den progressiva best de hållit inom sig sedan starten 2015. Deras nya stil sträcker sig från de tyngsta riffen och sången från Baroness till det finaste liret Pink Floyd har att bjuda på. Vokonis kommande skiva “Grasping Time” är deras tredje och definierande giv som är planlagd för ett släpp på The Sign Records våren 2019

16 november
20.00 – 02.00
Slaktkyrkan

Arrangemanget genomförs med stöd av Stockholm Stad.

Framträdanden av Skraeckoedlan, The Presolar Sands, Vokonis