fbpx

Vasas flora och fauna + Laser & bas

Vasas flora och fauna + Laser & bas
5 juli på Slaktkyrkans utomhusscen
Dörrar kl 18.00, live från ca 19.00

Vasas flora och fauna är Mattias Björkas, Tina Kärkinen och Daniel Ventus. ”Veneziansk afton”, som är bandets andra album, producerades, spelades in och mixades av Niklas Berglöf i Stockholm.

Vasas flora och fauna
Gruppen debuterade 2015 med “Släkt med Lotta Svärd”, en samling sånger som snart blev några av årets mest omtalade av såväl musikkritiker som publik. År 2016 släpptes den fristående dubbelsingeln “Honda Monkey” / ”Sammy, finsk spets” som följdes av spelningar på bland annat Way Out West och Stockholm Music & Arts. Senaste släppet var albumet Strandgut, som var en återutgivning av låtar från deras två första album, fast denna gång på tyska.

Laser & bas
Efter Calle lagt ner Vit Päls slog han sig i slang med producent Ola, som spelar alla instrument. Tillsammans gör de dängig pop man kan dansa till. En liveshow som engagerar och berör. Egensinniga texter att sjunga med i och ha skoj. Släppte senast albumet ”Historier Om Kärlek I Okronologisk Ordning, Från Det Sexuella Uppvaknandet Till Idag”. Albumet hyllades av bl.a GAFFA, HYMN och Festivalrykten kallade det en ”nyuppväckt musikalisk ambition och med glimten fastkilad i ögat. Den ser ut att sitta där livet ut.”