fbpx

Hanna Järver

Hanna Järver

Lördag, 31 oktober

Matinékonsert: 15.00 – 18.00

Kvällsspelning: 19.00 – 22.00

Åldersgräns: 18+ år

Sittande publik enligt gällande restriktioner!

Det har gått två år sedan HannaJärver släppte det hyllade debutalbumet “So Long”. Nu är hon tillbaka med sitt andra album “tusen täta lögner in” som ramas in avapocalypsetour. Turnépremiärengår av stapeln i slutet av oktober och det blir fyra efterlängtade konserter innan finalen i november.

Sedan släppet av albumets första singel “min bästa vän” har Hanna Järver uppmärksammats av bland annat Musikguiden i P3, Hymn och TV4 Nyhetsmorgon. Nu kommer resten av albumet där fokusspåret “a p o c a l y p s e”också namnger den stundande höstturnén.Den nya musiken har en tydlig röd tråd och är producerad för att upplevas live. Detta får vi göra genom ett antal intima konserter ibland annat Örebro, Stockholm, Göteborg och Norrköping.

Precis som tidigare är det nya materialet skrivet och producerat helt på egen hand. Hanna Järver följer med “tusen täta lögner in“ upp debutalbumet “So Long”. Debuten hyllades unisont av svensk press och etablerade henne som en av Sveriges mest intressanta popröster. Det ledde henne också fram till karriärens tredje P3 Guld-nominering.

Under höst 2020 genomför Slaktkyrkan en mindre mängd konserter inför sittande publik och med ett begränsad antal platser, allt enligt gällande restriktioner. Biljettpriset ligger på 300 SEK per spelning och när du köper biljett så hjälper du till att stödja artisterna, Slaktkyrkan och hålla livemusiken vid liv! 

Tänk på att vi tillsammans måste se till så att detta funkar – genom att visa hänsyn och hålla avstånd till varandra, tvätta händerna och stanna hemma om du känner dig sjuk!

BILJETTER KVÄLLSSPELNING

BILJETTER MATINÉKONSERT