fbpx

Trummor & Orgel

TRUMMOR & ORGEL
Support: Julia Logan
Lördag, 11 september
19.00 – 22.00, Slaktkyrkan
Insläpp kl 19.00, live från kl 20.00.

Sittande publik, begränsat antal platser!

En symbios av människa och maskin

Man kan fråga sig vad som driver en att fortsätta göra musik inom de skenbart snäva ramar som endast trummor och orgel erbjuder. Kanske är det just utmaningen som är drivkraften – svårigheten att skapa något som känns nytt, åtminstone för en själv, med de begränsningar som finns. Men frihet och begränsning är, i kreativ mening två sidor av samma mynt: utan ramar kan musik lätt bli obegriplig, men utan frihet blir den stel. Eller om man så vill, Yin behöver sin Yang för att skapa en enhet. Detta har blivit själva ledstjärnan i arbetet – att hitta balanspunkten mellan det organiska och det elektroniska, det dynamiska och det förutsägbara, förr och nu; jämvikten mellan människa och maskin. Trummor & Orgel har sedan starten 2003 samarbetat musikaliskt med b.la. Ebbot Ljundberg, Magnus Carlson & Peter Morén, haft musik i flera filmer och TV-program, blivit Grammis-nominerade, skrivit musik till stumfilm och gjort flera hundra spelningar i Norden och delar av Europa. T&O består av Anders Ljunggren på orgel och Staffan Ljunggren på trummor.

——

Slaktkyrkan genomför en mindre mängd konserter inför sittande publik och med ett begränsad antal platser, allt enligt gällande restriktioner. Biljettpriset ligger på 300 SEK per spelning och när du köper biljett så hjälper du till att stödja artisterna, Slaktkyrkan och hålla livemusiken vid liv!

Tänk på att vi tillsammans måste se till så att detta funkar – genom att visa hänsyn och hålla avstånd till varandra, tvätta händerna och stanna hemma om du känner dig sjuk!

Åldersgräns: 18+ år