Laser & Bas + Holy Now

Laser & bas + Holy Now
17 okt, Hus 7
Dörrar kl 21.00, 18+ år
Biljetter: slaktkyrkan.se/kalender/laser-bas

Laser & bas – Laser & bas uppstod ur askan efter att Vit Päls tackat för sig. Sedan debuten 2015 har bandet byggt upp en trogen skara fans, tack vare sin unika kombination av innerlighet, skevhet och raka produktion. Dängig pop att dansa till. En liveshow för den som tycker om att ha kul med melodier att sjunga med i.

Holy Now – Med en förtrollande melankolipop har Göteborgskvartetten Holy Now förvandlat livskriser till ett vinnande koncept, där snygga gitarrslingor och gastande trummor lindat in sångaren och låtskrivaren Julia Olanders ljuva stämma sedan debut-EP:n ”Sorry I Messed Up” 2016. Och trots att endast några år har gått sen dess så talar bandets turnéschema det senaste året sitt eget tydliga språk.

Med klubb- och festivalspelningar i såväl Skandinavien som i UK och Tyskland, betraktas Holy Now som ett av de mest lovande banden inom den välmående svenska musikscenen. 2018 släppte bandet också sitt första album ”Think I Need The Light”, där låtar som ”Feel It All”, ”Say It Again” och ”Tainted heart” mottagit fantastiska hyllningar i bland annat Gaffa.