fbpx

Laser & Bas +Vit Päls

LASER & BAS + VIT PÄLS

Lördag, 17 oktober

18.00 – 21.00, Slaktkyrkan

Insläpp kl 18.00, live från kl 19.00.

Sittande publik, begränsat antal platser!

18+ år

Laser & Bas – Uppstod ur askan efter att Vit Päls tackat för sig. Sedan debuten 2015 har bandet byggt upp en trogen skara fans, tack vare sin unika kombination av innerlighet, skevhet och raka produktion. Dängig pop att dansa till. En liveshow för den som tycker om att ha kul med melodier att sjunga med i.

Vit Päls Solo – Calle från kultbandet Vit Päls (2004 – 2014) spelar några av bandets mest älskade låtar på akustisk gitarr. Till detta berättas historier om låtarnas tillblivande, så väl som om tiden med bandet. Ett unikt tillfälle för dig som vill komma närmare Vit Päls historia och få en chans att höra dess musik live! 

———

Under höst 2020 genomför Slaktkyrkan en mindre mängd konserter inför sittande publik och med ett begränsad antal platser, allt enligt gällande restriktioner. Biljettpriset ligger på 300 SEK per spelning och när du köper biljett så hjälper du till att stödja artisterna, Slaktkyrkan och hålla livemusiken vid liv! 

Tänk på att vi tillsammans måste se till så att detta funkar – genom att visa hänsyn och hålla avstånd till varandra, tvätta händerna och stanna hemma om du känner dig sjuk!

BILJETTER MATINÉKONSERT