fbpx

Siena Root

SIENA ROOT

Lördag, 24 oktober

19.00 – 22.00, Slaktkyrkan

Åldersgräns: 18+ år

Sittande publik, begränsat antal biljetter!

Siena Root började redan på sent 90-tal att ge konserter i Stockholmsområdet och 2003 spelades debutalbumet in. Detta var en tid då många kastade sina gamla vinylsamlingar och ställde sina skivspelare på vinden. Ända från start strävade Siena Root efter att förfina det analoga musikskapandet. Med 7 album i bagaget anses bandet idag vara pionjärer inom samtida root rock.

Bandet har delat scen med alltifrån legender som Deep Purple och Ten Year After till samtida band inom scenen som Blues Pills, All Them Witches och Kadavar. I mars 220 släppte Siena Root sitt 8:e album, ”The Secret of Our Time”.

Siena Root har mestadels drivits som ett experimentellt musikkollektiv, därav de många olika uppsättningarna av gruppen. Den turnérande grunden med gitarr, sång, orgel, bas och trummor inför bandets nya release ”The Secret of Our Time” 2020, är Sam Riffer, Love H Forsberg, Johan Borgström och Zubaida Solid.

Inför vissa konserter kan gästmusiker komma att komplettera line-upen med instrument som sitar, flöjt och kör. Konsertena är kompromisslösa på alla sätt, alltifrån att ta med all den tunga vintageutrustningen som de flesta band saknar passion att få med sig på scen till det att ingen konsert är den andra lik då bandet ständigt tänjer på de musikaliska gränserna och förnyar sig.

Under höst 2020 genomför Slaktkyrkan ett antal exklusiva konserter inför sittande publik och med ett begränsad antal platser. Allt enligt gällande restriktioner. Biljettpriset ligger på 300 SEK per spelning och när du köper biljett så hjälper du till att stödja artisterna, Slaktkyrkan och hålla livemusiken vid liv! 

Tänk på att vi tillsammans måste se till så att detta funkar – genom att visa hänsyn och hålla avstånd till varandra, tvätta händerna och stanna hemma om du känner dig sjuk!