fbpx

STHLM Wrestling: Unification

29 Juni
UNIFICATION

Ken Malmsteen vs. Ballmanger Bäck TITLE Vs. TITLE Match!
Partiet med Ken i spetsen såg för ett tag sen till att misshandla Alex Bäck och stjäla hans bälte. På förra galan tog Ballmangler den svenska tungviktstiteln från Harley Rage. Men… the ”revenge Tour” fortsätter och nu skall han möta Ken Malmsteen i en Winner takes all TITLE vs. TITLE match!
Vinnaren blir unifierad mästare!
Special Ref: Cliff Pettersson

Sixt vs ”Drottningen av Stockholm” Aya Frick
Aya Frick kröntes till Drottningen av Stockholm (av sig själv) på ett utsålt trädgården förra sommaren och nu vill Sixt sätta sin läderklädda och stenhårda fot rakt där solen inte skiner på the mad queen.

Dmitry Duzhy vs Philip Recin & Media Now ringside.
Dmitry kämpade alltid för sin vän och kamrat Philip Recin. Men otack är världens lön. Då Dmitry hämnats en tidigare oförrätt och mosat PT, så slog Philip ner Dmitry!
Han sa att Dmitry hade skott sig på hans karisma, stulit hans rampljus och var en sämre wrestler helt oförtjänt av publikens jubel.
Tillsammans med King Lee och hans influencers höll Recin fast Dmitry så att PT kunde få in sitt förkrossande stenhårda knä rakt i tinningen på honom. Samma knä som skickade en annan wrestler in i konvalecens i åtta månader. Det var otäckt att se. Doktorn har sagt att Dmitry borde vila i ett halvår, men den unge kämpen vägrar och har lovat utplåna både Philip och Media Now med King Lee i spetsen den 29 Juni.

Aliss Ink vs. Demon Lock
Det var en av kvällens mest spännande och hårdaste matcher, den mellan hårdsparkande kvicke Aliss Ink och skräcken Demon Lock.
Nu skall de mötas igen och tro oss när vi säger att ”sparks will fly”.
Demonen har lovat att han skall överraska Aliss. IT del två kommer snart på bio apropå det. Tydligen så hade Demon Lock en roll i den.

Johnny Flash & Stanislaw vs. PT & Media Jeppe
Stanislaw fick rejält med stryk sist av en ursinnig J.O Hansen, trött på Stanis ”clownerier och satans tootande”. Så ursinnig att han efter matchen totalt mosade Stanislaw. Och under matchen tycktes det som att den gamla populära Stanislawska magin höll på att dö ut. Vad håller på att ske med vår gamle hjälte? Kommer han att kunna ta sig tillbaka?
Att PT är på Kíng Lees & Media Nows sida är ingen hemlighet men vilken roll Media Jeppe har att spela är ännu okänt. Förmodligen kommer de att komma överens. Var så säkra.

Frank Andersson Nordic Championship First Contender Match:
Steinbolt vs Salomon ”Helsinki Hammer” Strid
En av nordens mest populära och välmeriterade wrestlers: Steinbolt, mot Finlands mest hårtslående och hänsynslösa brutala fighters i en match om vem som skall få chans på det stora:
Det nordiska bältet tillika hyllningen till Frank Andersson!

Presnteras av Rockklassiker, Loopia och Sthlm Wrestling!