fbpx

Twin Pigs & Pablo Matisse

Slaktkyrkan & Hus 7 i samarbete med Lazy Octopus & Start/Stop:

Twin Pigs
Pablo Matisse

The second coming of christ eller som vi i rockvärlden säger: Twin Pigs spelar i Stockholm igen. Sist var det releasespelning med allt vad det innebär: fullt med folk, rekord i baren, skivor som inte kommit och gäster från världens alla hörn. Även om det var hur bra som helst har Twin Pigs slipat sig under hösten för att göra sin säsongsavslutning på Stockholms senaste och största arena Hus 7. Bara det bästa är gott nog!

Bandets senaste skiva, Scandinavian Nightmare, finns ute sen september i år och har gjort många upprörda: “det är orättvist att Twin Pigs finns för nu låter alla andra band som skit” är ord som hörts på diverse internetforum och kommentarsfält. Men what can you do? Hoppa på hypetåget och kör ända in i kaklet!

Dessutom fantastisk support i form av Pablo Matisse från Göteborg! Gitarr, bas, trummor och sång. Klassiskt, rakt på och med massor av energi och nerv. Med medlemmar från The Soundtrack of Our Lives, Division of Laura Lee och Affordable Hybrid är detta ett band som redan erövrat världen, dock inte tillsammans. Än!

Pablo Matisse släpper 26 oktober debutalbumet Rise på klassiska skivbolaget Startracks.

DJ: Start/Stop

13 december
Hus 7 | Slaktkyrkan
19.00-00.00
150 SEK