fbpx

Hanna Järver + KÅRP

Hanna Järver
Special guest: KÅRP
Lördag, 2 april
20.00 – 01.00, Slaktkyrkan
Åldersgräns: 18+ år

HANNA JÄRVER – tusen täta lögner in (2020) är Hanna Järvers andra album i karriäraren, och är uppföljaren till hennes kritikerhyllade debutalbum So Long som kom ut 2018.

Hennes andra album är en mer lågmäld och råare skiva som skrevs och producerades för att upplevas live. Det mest övergripande temat för tusen täta lögner in är maktlöshet och den kretsar kring en relation som uppenbart är destruktiv men som ändå är svår att ta sig ur. På många sätt är den Hanna Järvers mest personliga och lyrikcentrerade skiva hittills.

Albumet tusen täta lögner in har spelats in i Rikti Studio, som Hanna har spenderat en stor del av förra året med att bygga upp tillsammans med ett par artistkollegor och medlemmar från hennes eget band. Precis som vanligt har alla låtar skrivits, producerats och spelats in av Hanna själv.

Hanna Järver följer med tusen täta lögner in upp debutalbumet So Long. Den hyllades unisont av svensk press och etablerade henne som en av Sveriges mest intressanta popröster. Det ledde henne också fram till karriärens tredje P3 Guld-nominering.